Att flyga eller inte flyga - det kan jag visst inte påverka

Att boka in en resa. Ofta efterlängtad. Jag har gjort ett par bokningar med flyg i år. Och av någon anledning - varje gång jag bokat flygning där jag måste byta flyg på Arlanda så har något blivit galet. Antingen ditresan eller hemresan. What's up with that?

I somras. Inställt flyg pga sjukdom. Ombokad till dagen därpå. Och jag som längtade hem!!

I höstas. Bagaget blev kvar på flyget till Arlanda med jag i godan ro flög vidare till Kallax. Väl framme på Kallax får vi veta att bagaget blev kvar för att de inte fick upp en lastlucka. Jamen tack för den infon.

Nu i helgen. Inställt pga tekniskt fel. Ojoj... Har nog aldrig känt mig så stressad över något jag inte kunde påverka. Skulle från Luleå till Stockholm till Barcelona. Luleå - Stockholm blev först försenat sedan inställt sedan blev jag ombokad. Och planet jag blev ombokad till blev försenat så jag fick rusa från Terminal 2 till Terminal 5 för att hinna vidare till Barcelona flyget. Tur att jag inte skämdes i säkerhetskontrollen så jag vinkade till vakten att jag är jätte sen pga inställt flyg och måste rusa. Jag sprang förbi alla. Och hann i sista minuten.

Jag vill liksom klaga åt någon. Jag menar, om jag bokar in något och något går fel så... Ja...

Informationen vid alla tillfällen varit fullkomligt urusel och jag har tack och lov lärt mig att man måste fråga för att få veta. Tyvärr ser man personer som litar på att man får tillräckligt med info och missar sina möjligheter för bra lösning.

Det är väl mest det jag vill klaga på. Norwegian och SAS. Ni borde veta bättre. Och inget har jag fått för sveda och värk!

Började med att man inte kunde lita på tågtrafiken. Nu känner jag att flyget också gör en mer besviken än nöjd.

Men mitt i allt eländet så vill jag ge en eloge till kvinnan som jobbade på Kallax och hjälpte mig boka om flyget i torsdags. Hjälpsam och snäll trots stressen från alla upprörda passagerare. Och jag är sur för att jag inte minns vad hon hette...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Morgonstund har bitterhet i mun

Den som väntar på något gott...

Business as usual - eller inte