Lojal liten arbetsmyra

Hade det inte varit för två viktigta saker som händer på jobbet idag hade jag nog tagit en föräldradag. Känns surt att sitta här och vänta medan dotter och sambo är hemma och... Ja, de bråkar säkert. Hon vill inte ta på sig kläder. Hon vill inte borsta tänderna. Hon vill kasta mjölken på golvet. Allt är ju då motsatsen till vad sambon och jag vill. Liksom bäddat för bråk.

Men jag gillar att hon inte är långsint. Skrek och gormade säkert tio minuter medan jag skulle klä på henne. Väl påklädd fortsatte hon skrika och grina, klättrade upp i vår säng och gömde sig under täcket. Sen tog det tio sekunder och så hör jag henne ropa "Piip". Plötsligt leker hon kurragömma.

Hur som helst. I got off track. Jag vill vara hemma och njuta av vackra vädret - Nej, vänta det regnar. Hälsa på en kompis - Nej just ja, folk jobbar ju idag. Och alla som inte jobbar har barn som dottern med hennes förkylning kan smitta ner.

Så åker jag hem så blir det väl fixa runt hemma. Det var jag inte så sugen på. Men jag slipper sitta och vänta. Och jag får ju umgås med dotter och sambo. De lär ju inte bråka heeela tiden.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Den som väntar på något gott...

Morgonstund har bitterhet i mun

Baby you can drive my car