Personlighetstest - Hur är jag?

Jag gjorde ett lite test på nätet. Jag gjorde det två gånger. Första gången stressade jag igenom det och det stämde inte alls. Så jag gjorde det på nytt och var ordentlig. Då fick jag det här svaret:

Din personlighetstyp:
Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.

Well... Det stämmer väl ganska bra.
Jag tror inte jag behöver uppmuntran för att må bra.
Jag skulle aldrig tänka mig att bli sjuksköterska, präst, tandsköterska eller hemmafru. (Tror inte på gud, är rädd för blod och hemmafru - nä det är inte jag)
Men resten. Det håller jag nog med om.

Sedan saknas en del också. Det är väl tyvärr det man glömmer när man gör sådana här test. Beskrivningen ovan är bra men den saknar glädjen, lättsamheten. Och det står ingenstans att en karriär inom marknadsföring passar mig. Och det ska det banne mig göra, för det är det jag tycker är kul. Det är det jag vill satsa på.

Och hör sen.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Den som väntar på något gott...

Morgonstund har bitterhet i mun

Baby you can drive my car