1 december

Vaknade abrupt klockan sju. Dottern mer speedad än vanligt. Fick ändå sova en stund till eftersom sambon klev upp.

Kvart över åtta stormar dottern in i sovrummet och ska hoppa sängen. Dags att kliva upp.

Halv nio frukost

Kvart i nio julkalendern. Vet inte om dottern eller sambon var mest förtrollad

Nio börjar jag gräva fram jullådan i källaren. Tänk er det där sifferpusslet som man spelade. Där det är 15 siffror och ett hål och man ska dra runt siffrorna för att allt ska hamna på rätt ställe. Ungefär så packat är det i vår källare. Jag fick flytta på allt för att ta mig in till lådan och sedan fick jag flytta allt igen för att ta mig ut.

Halv tio har jag lyckats ta mig tillbaka in i lägenheten och dottern börjar genast hjälpa mig med julstjärnor, lyktor, tomtar, tomteluva, glöggkoppar osv...

Elva lunch sedan disk och städa undan.

Tolv dusch och göra sig redo

Halv ett iväg till svärmor för pepparkaksbak. Dottern var nog frälst. Och florsocker dekorationerna var goda. Det blir lite överraksning för de så tar en pepparkaka. Vilka är "oslickade"?

Någon gång efter papparkaksbaket och innan hemfärd så lyckas dottern nollställa min mobil. Tur i oturen hade jag säkerhetskopierat dagen innan. Men pepparkaksbilderna (och bevisen mot min olydiga dotter) försvann.

Ja det hände en del efter det också. Men det har jag förträngt. För visst blir man lite stressad när man försöker laga teknik som man egentligen inte förstår sig på?
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Den som väntar på något gott...

Morgonstund har bitterhet i mun

Baby you can drive my car