Hopp och förtvivlan

Under en enda natt fick jag uppleva många känslor i drömmarnas värld.
Igår kollade jag mail där läraren skrivit att tenta resultatet kommer läggas idag eller imorgon. Tror det var det som satt igång drömmarna.

Första drömmen: Det var kall vinter och jag bodde utomlands i en studentkorridor. När jag gick online och kollade resultatet hade jag fått MVG! Och två sekunder senare blåser dörren upp och in springer min sambo och dotter. Du hade kommit för att överraska mig. Så jag hade min familj med mig att dela glädjen med.

Andra drömmen: Det var snöstorm och jag var fast i en forskningsbyggnad av något slag. När jag tillsammans med några klasskamrater kollade resultatet online så stod det bara "Ingen placering" på mig. Och läraren hade tagit bort mig från kursen för att det var för länge sen jag var student. Plötsligt ensam kvar.

Jag kan inte tolka drömmar, och jag har sedan länge tyckt att det inte behövs på mig. Mina drömmar är gannska extrema för det mesta så jag tror inte man får ut något av det. Ovan exempel är ett undantag. Inte sååå konstiga drömmar egentligen. Jag tolkar de så att jag är rädd för underkänt betyg och vill inte vara utan min familj. Och kall vinter vill jag inte ha. Dags för sommar nu.

Nåja. Kommer inte resultatet idag så är jag rädd för en natt med ännu mera extrema drömmar...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Den som väntar på något gott...

Baby you can drive my car

Morgonstund har bitterhet i mun